Vážení zákazníci, pri príležitosti našich 10. narodenín sme si pre vás pripravili zľavu 10% na kategóriu "Mix torty" :) Zľava trvá do 14.7.2024. Nezmeškajte ju ;)

Tiramisu Cake

Kód: M27-2 M27 Zvoľte variant
36 € 18 € od 18 €
Dostupné Dostupné Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Doplnkové služby
Krájanie torty

Tiramisu torta s piškótovým korpusom, mascarpone a mandľovým likérom.

Detailné informácie

Podrobný popis

ikonky-01ikonky-02ikonky-15

Tiramisu Cake, jedna z najznámejších talianskych pochúťok, u nás nesmie chýbať. Pozostáva z piškótového korpusu, krému Mascarpone aromatizovaným mandľovým likérom Amaretto. Stred torty zdobia mäkkučké piškóty Savoiardi, ktoré sme nechali poriadne nasiaknuť espressom zo 100% arabica.Torta je zvrchu navyše posypaná jemným kakaovým prachom.

Informácie o možnosti pridania textu na tortu:
- na torty píšeme bielou alebo horkou čokoládou
- maximálny počet znakov (vrátane medzier) je 28
- na tortu vám radi napíšeme meno, číslo, krátke blahoželanie, srdiečko,.....skrátka čokoľvek :) nezabúdajte však, že čím menej textu, tým krajší a výraznejší bude výsledok ;)
- zopár tipov od nás: Všetko najlepšie, Ľúbime Ťa, Krásne narodeniny, Z lásky...

Vlastny-text-1-899x600px

 Zloženie: piškótová zmes, 100% arabica, smotana, mascarpone, cukor, Amaretto likér, vaječná pasta, piškóty, kakao.

Gramáž:
Celá torta: 1,08kg
Polovica torty (6ks): 0,54kg

 

Nutričné hodnoty
NH tiramisu cake

 

Dodatočné parametre

Kategória: Moderné torty
Alergény: 1. Lepok, 3. Vajcia, 7. Mlieko a Laktóza
Skladovanie: do +8°C
Trvanlivosť: 3 dni
? Filter pre Alergikov: Bez ovocia, Bez orechov, Bez arašidov, Bez sóje
? Filter podľa chuti: Šľahačková
Tagy: torta, dezert, moderné torty
Počet porcií: 6-12
Výška: 6cm
Priemer: 23cm
Plnka: marscarpone s Amarettom
Korpus: vanilkový

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: