Vážení zákazníci, pri príležitosti našich 10. narodenín sme si pre vás pripravili zľavu 10% na kategóriu "Mix torty" :) Zľava trvá do 14.7.2024. Nezmeškajte ju ;)

Pistachio Delight Cake

Kód: M45-2 M45 Zvoľte variant
37 € 18,50 € od 18,50 €
Dostupné Dostupné Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Doplnkové služby
Krájanie torty

Nadýchaná torta s krémom z pistácií a mascarpone. Zdobená bohatou vrstvou mliečnej čokolády s kúskami pistácií

Detailné informácie

Podrobný popis

ikonky-01ikonky-02ikonky-03

Doprajte si slastnú harmóniu chutí s našou novinkou- Pistachio Delight Cake! Slovíčko "Delight" v angličtine znamená potešenie- a presne to zažijete pri každom súste tejto novinky. Základ tejto neodolateľnej torty tvorí nadýchaný kakaový korpus, na ktorom leží zamatový krém z mascarpone, pistáciovej pasty, pistáciového pesta a drvených pistácií. Povrch tortičky je zaliaty bohatou vrstvou mliečnej čokolády, ktorý na jej povrchu vytvára elegantný vzor. Pre extra potešenie a príjemnú chrumkavosť sme povrch torty dozdobili celými a drvenými pistáciami a cereálnymi guličkami v mliečnej čokoláde. Ochutnajte a okamžite si ju zamilujete- tento dezert je jednoducho láska na prvý pohľad.

Zloženie: piškotová zmes, smotana, mascarpone, mliečna čokoláda, cukor, pistáciová pasta, pistáciové pesto, pistácie, kakao, cereálne guličky v mliečnej čokoláde

Gramáž:
Celá torta: 1,2kg
Polovica torty (6ks): 0,60kg

Dodatočné parametre

Kategória: Moderné torty
Alergény: 1. Lepok, 3. Vajcia, 6. Sója, 7. Mlieko a Laktóza, 8. Orechy
Skladovanie: do +8°C
Trvanlivosť: 3 dni
? Filter pre Alergikov: Bez ovocia, Bez arašidov, Bez alkoholu
? Filter podľa chuti: Čokoládová
Tagy: dezert, moderné torty
Počet porcií: 12-22
Priemer: 23cm
Výška: 4,5cm
Plnka: pistáciová s mliečnou čokoládou
Korpus: kakaový

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: