Neapolitan Strawberry Mousse

Kód: M17-2 M17 Zvoľte variant
35 € 18 € od 18 €
Dostupné Dostupné Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Doplnkové služby
Krájanie torty

Jahodová torta s nadýchaným kakaovým korpusom, domácou jahodovou polevou a lahodným mascarpone.

Detailné informácie

Podrobný popis

ikonky-01ikonky-02ikonky-15

Neapolitan Strawberry Mousse je ľahký a svieži mousse, ktorý Vás dostane svojou prenikavou chuťou jahôd. Skladá sa z nadýchaného kakaového korpusu, jemného krému, ktorého chuť dolaďuje lahodný syr mascarpone. Povrch zdobí svieža poleva z domácej jahodovej zmesi, ozdobená šľahačkou a lyofilizovanými jahodami. Tento jahodový dezert je dokonalý na dlhé letné dni.

Informácie o možnosti pridania textu na tortu:
- na torty píšeme bielou alebo horkou čokoládou
- maximálny počet znakov (vrátane medzier) je 28
- na tortu vám radi napíšeme meno, číslo, krátke blahoželanie, srdiečko,.....skrátka čokoľvek :) nezabúdajte však, že čím menej textu, tým krajší a výraznejší bude výsledok ;)
- zopár tipov od nás: Všetko najlepšie, Ľúbime Ťa, Krásne narodeniny, Z lásky...

Vlastny-text-1-899x600px

 Zloženie: piškótová zmes, kakao, jahodový džem, jahody, citrónová šťava, višňová šťava, kukuričný škrob, smotana, biela čokoláda, mascarpone, cukor, lyofilizované jahody, Agar Agar. 

Gramáž:
Celá torta: 1,32kg
Polovica torty (6ks): 0,66kg

 

Nutričné hodnoty
NH neapolitan stawberry mousse

 

Dodatočné parametre

Kategória: Moderné torty
Alergény: 1. Lepok, 3. Vajcia, 6. Sója, 7. Mlieko a Laktóza
Skladovanie: do +8°C
Trvanlivosť: 3 dni
? Filter pre Alergikov: Bez orechov, Bez arašidov, Bez alkoholu
? Filter podľa chuti: Ovocná, Šľahačková
Tagy: torta, dezert, moderné torty
Počet porcií: 6-12
Výška: 5,5cm
Priemer: 23cm
Plnka: mascarpone s jahodami
Korpus: kakaový

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: