Vážení zákazníci, pri príležitosti našich 10. narodenín sme si pre vás pripravili zľavu 10% na kategóriu "Mix torty" :) Zľava trvá do 14.7.2024. Nezmeškajte ju ;)

Bezlepkový Raspberry Cheesecake

Kód: G3
38 €
Dostupné
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Doplnkové služby
Krájanie torty

Bezlepkový malinový Cheesecake s vanilkovou plnkou zo syru Philadelphia.

Detailné informácie

Podrobný popis

ikonky-06 (2)ikonky-02ikonky-15

Bezlepkový malinový Cheesecake je jasnou voľbou hlavne pre ľudí trpiacich citlivosťou na lepok. Vnútornú plnku tvorí syr Philadelphia a povrch torty zdobí poleva zo šťavnatých malín, takže pôžitok z neho je rovnaký ako z nášho klasického Raspberry cheesecake-u. Najpodstatnejší, a zároveň aj jediný rozdiel je v sušienkovom korpuse, kde používame drvené bezlepkové sušienky.

Informácie o možnosti pridania textu na tortu:
- na torty píšeme bielou alebo horkou čokoládou
- maximálny počet znakov (vrátane medzier) je 28
- na tortu vám radi napíšeme meno, číslo, krátke blahoželanie, srdiečko,.....skrátka čokoľvek :) nezabúdajte však, že čím menej textu, tým krajší a výraznejší bude výsledok ;)
- zopár tipov od nás: Všetko najlepšie, Ľúbime Ťa, Krásne narodeniny, Z lásky...

Vlastny-text-1-899x600px

Zloženie: bezlepkové sušienky, maslo, krémový syr Philadelphia, kyslá smotana, vajcia, cukor, vanilkový lusk, maliny, kukuričný škrob

Gramáž: 1,32kg

Nutričné hodnoty
NH bzl malina

 

Dodatočné parametre

Kategória: Cheesecake
Alergény: 3. Vajcia, 7. Mlieko a Laktóza
Skladovanie: do +8°C
Trvanlivosť: 3 dni
? Filter pre Alergikov: Bez lepku, Bez orechov, Bez arašidov, Bez čokolády, Bez alkoholu, Bez sóje
? Filter podľa chuti: Ovocná
Tagy: dezert, cheesecake
Počet porcií: 12
Výška: 4cm
Priemer: 23cm
Plnka: malinová
Korpus: sušienka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: