😍 Ďakujeme za vašu dôveru! Aktuálne ideme na 100% a tešíme sa veľkému záujmu. 🎂 Aby sme dokázali vyrobiť všetky vaše objednávky načas, kvalitne a s úsmevom, museli sme dočasne obmedziť dostuponosť niektorých produktov. 😏 Za spôsobené komplikácie sa vopred ospravedlňujeme a ako malý bonus prikladáme kupón na -3% zľavu s kódom “DAKUJEME” platný do 9.4.🥳

Podpor svojho cukrára

Cukrari_podpor-svojho-cukrara_1200x623

 

UŽ VIAC AKO MESIAC BEZ PRÁCE

Už je to viac ako mesiac, čo aj naši hlavní odberatelia, teda kaviarne, cukrárne a reštaurácie po celom Slovensku boli nútené zatvoriť svoje brány. Mnohí, v relatívne krátkom čase museli spraviť svoje kľúčové a krízové rozhodnutia. Žiaľ ich cena môže byť v dobe, ktorú teraz všetci žijeme drahá a výsledok smutne neistý. Ak máte v blízkom okolí obľúbenú prevádzku, ktorá ešte stále "žije" a "bojuje" o prežitie, prosím podporte ju. Teraz to potrebuje skutočne viac, ako kedykoľvek predtým.
 
#zachrangastro #supportyourlocalstore 
 

BEZ PRÁCE NIE SÚ KOLÁČE

Neodmysliteľnou súčasťou Vašich obľúbených prevádzok boli ešte nedávno aj naše torty, zákusky a koláče. V uponáhľanej dobe Vám pomáhali na chvíľu spomaliť, vychutnať si okamžiky a čaro prítomnosti. Čo je viac ako priateľské posedenie pri dobrej kávičke a koláčiku, v obľúbenej kaviarni na rohu ulice? 
Dnes v dobe rúšok, gumených rukavíc a povinnej karantény je to priam "luxus",ktorý sa nám javí ako sen, či skoro až sci-fi.
 
Doslova zo dňa na deň náš každodenný ruch na výrobe utíchol. Z pôvodnej 100% produkcie sme "padli" na symbolické percentá, ktoré spočítame na prstoch jednej ruky. Momentálne ideme len na zlomok našich pôvodných kapacít, len s obmedzeným počtom členov tímu, len s obmedzeným budgetom na chod jednotlivých oddelení. Sme pripravení a odhodlaní spraviť maximum pre chod prevádzky, ako aj udržanie úrovne našich služieb a kvality produktov.
Nie je to ľahké, to však v gastre nikdy nebolo. Dnes aj Vaša podpora a pozitívne správy, v nás stále živia nádej na lepšie časy. Dnes pracujeme na tom, aby sme k Vám boli bližšie. Tvoríme služby a produkty šité na mieru týchto dní. Veríme, že s Vašou podporou to spolu zvládneme
 

NOVINKY V ČASE KRÍZY

  • Vytvorili sme produkt "kupón", pri kúpe ktorého Vám pošleme kredit v hodnote 30eur na nákup, za cenu len 20eur a s platnosťou do konca roka.
  • Vytvorili sme nové mix torty vo variantách 6ks alebo 12ks. Rozumieme, že celá torta môže byť v tomto období veľa.
  • Doručujeme celý pracovný týždeň od pondelka do piatku v rámci celej Bratislavy a blízkeho okolia.
  • V spolupráci so sieťou kaviarní a pekární Spusta sme vytvorili 3x nové odberné miesta v rámci Bratislavy (Staré mesto, Rača, Ružinov), kam si viete nechať doručiť objednávku za symbolickú cenu.
  • Zrušili sme minimálny odber a na závoz si dokážete objednať aj polovicu torty.
  • Dočasne sme zrušili platbu v hotovosti a na dobierku.
  • Flotila našich chladiarenských vozidiel aj s doručovateľmi dočasne pomáha pri distribúcii potravín tam, kde to najviac treba.
  • Naši doručovatelia Vám objednávku doručia samozrejme v ochranných rúškach a rukavičkách.
 
#spolutozvladneme #podporsvojhocukrara
 

AKO POMÔCŤ? 

Stačí si jednoducho objednať. My Vám s láskou upečieme a doručíme chutné tortičky. Vy nám tým pomôžete, aby sme mali prácu aj plácu. 
 
#spolutozvladneme

HLAVNÁ PONUKA

Našou špecialitou sú moderné torty, cheesecake, bezlepkové torty či minis vhodné na každú príležitosť. Na oddelenom pracovisku, bez použitia rafinovaného cukru, na 100% rastlinnej báze vyrábame raw a vegan torty vhodné pre bezlepkáčov aj ľudí s intoleranciou na laktózu.
Celé naše portfólio je striktne bez pridaných farbív a konzervantov. Vyrábame systémom just on time, čo zabezpečuje maximálnu čerstvosť a trvanlivosť našich výrobkov.
 
345x200 30
 

Kupón 30 za 30

Kúpou tohto kupónu nám pomáhate preklenúť náročne obdobie počas krízy spôsobenej vírusom COVID-19.
 
345x200 300
 

Kupón 30 za 20

Kúpou tohto kupónu nám pomáhate preklenúť náročne obdobie počas krízy spôsobenej vírusom COVID-19.
 
345x200 200
 

Kupón 20 za 15

Kúpou tohto kupónu nám pomáhate preklenúť náročne obdobie počas krízy spôsobenej vírusom COVID-19.
 
mix torty 345x200
 

MIX TORTY

Najpredávanejšie mix torty. Teraz aj s novinkou: možnosť objednať si polovičnú tortu 6 ks.
 
cheesecake 345x200
 

CHEESECAKE

Dnes cheesecake nechýba takmer v žiadnej vitríne moderných kaviarní a cukrární. Z cheesecaku sa stala jednoducho stálica a legenda, a to aj napriek tomu, že ešte pred niekoľkými rokmi pojem cheesecake poznal len málokto. V preklade syrový koláč sa udomácnil vo všetkých kútoch sveta a my Vám ponúkame jeho rôzne variácie a chute.
 
moderne torty 345x200
 

MODERNÉ TORTY

Ctíme si pôvodné recepty a postupy našich starých mám a preto aj časom overená klasika má v našom portfóliu dôležité miesto. Srdcom aj dušou sme však inovátori a pri vývoji moderných toriet sa inšpirujeme chuťami z celého sveta o ktoré sa s Vami radi podelíme.
 
 
raw a vegan torty 345x200
 

RAW a VEGAN TORTY

RAW nepečené torty a Vegánske torty, sú skvelou alternatívou a zdravšou verziou bežných sladkostí. Nezaťažujú trávenie, dodávajú pocit ľahkosti a zdravia. Naše Raw & Vegan portfólio je určené aj pre ludí s potravinovými intoleranciami na lepok, či laktózu, alebo vrchlových športovcov.
 
mini torty 345x200
 

MINI ZÁKUSKY

Svadba, ples, narodeniny, či dôležitý business meeting, nielen toto sú výnimočné príležitosti pri ktorých naše "Sladké jednohubky" pomôžu navodiť tú správnu atmosféru a zanechať dobrý dojem.