Máme pre vás tipy na darček ku MDŽ!

Je samozrejmé, že vďaka ženám je svet krajší, jemnejší a nepochybne aj sladší. Práve preto, je sviatok MDŽ ideálna príležitosť, aby ste všetkým ženám, na ktorých vám záleží vyjadrili, čo pre vás znamenajú.

Lámete si hlavu, ako aj v dnešnej dobe zákazov a obmedzených mžností pohybu potešiť dámy vášmu srdcu blízke? Máme pre vás skvelé tipy, ktoré zaručene zafungujú. 

Stačí spraviť pár klikov na Cukrari.sk a už na druhý deň môžete mať prekvapenie pekne zabalené a doručené aj s osobným prianím. Veď sladké je jeden z najobľúbenejších darčekov a to v každom veku.

Torta na objednávku pre vašu polovičku 

Je po vašom boku deň čo deň, v dobrom aj v zlom? Zaslúži si vedieť, čo pre vás znamená. Čo lepšie vyjadrí vašu vďaku, než torta plná lásky? Love Cake v tvare srdca bude dokonalým vyznaním pre vašu partnerku. Ak chcete byť osobnejší, pripojte k torte aj pohľadnicu s originálnym venovaním.

mdz darcek torta

 

darcek mama

Tento zákusok najviac poteší mamu  

Mama. Osoba, ktorej vďačíme úplne za všetko. Buďte vďační za to, že ju máte a môžete sa s ňou kedykoľvek porozprávať. Oslaďte jej sviatok MDŽ lahodnou kombináciou malín a čokolády v torte Foret Noire. A keďže je mama výnimočná osoba, aj torta, ktorú jej vyberiete, môže vyzerať výnimočne – s exkluzívnym zdobením z ovocia, makaróniek a kvetov ju určite príjemne ohromíte.

 

Sladké potešenie pre sestru 

Rozmýšľate čo darovať sestre, preferuje zdravé sladkosti? Žije zdravo, športuje a preto sa vyhýba tradičným sladkostiam? Alebo má intoleranciu na lepok, či mlieko? Vyberte jej chutný Mini raw a vegan mix koláčikov. Poďakujte svojej sestre za všetko, čo vás naučila a ukážte jej, že aj keď ste už veľkí, máte sa stále rovnako sladko radi.

zakusky na objednavku

 

objednanie torty

Ktorý koláčik vybrať pre babku?

V neposlednom rade si treba spomenúť na starkú. V tejto dobe pandémie  sa cítia mierne opustené. Dajte vašej babičke vedieť, že na ňu myslíte a pošlite jej sladkosť z mladosti – Schwarzvaldskú tortu plnú višní a šľahačky. Príjemné spomienky sa jej určite vynoria aj pri delikátnej torte Cuba Cake,  s parížskou šľahačkou, banánom a jahodovým džemom.

 

To najsladšie pre najlepšiu kamarátku 

S kým môžeme hovoriť úplne o všetkom a vždy nás podržia? Predsa s naj kámoškou. Aký by bol náš svet bez nich? Potešte svoju najlepšiu kamošku kombináciou viacerých zákuskov v jednej torte.  Mix Cake Eva Vám uľahčí rozhodovanie, obsahuje totiž výber toho najlepšieho – legendárny Oreo cheesecake, klasickú Sacher tortu s marhuľovým džemom a ovocný Malinový cheesecake. Možno sa s vami kamarátka nakoniec aj podelí a zamaškrtíte si spolu.  

online objednavka torty

 

Pri všetkých objednávkach z Cukrari.sk platí doručenie zadarmo, taktiež je možný osobný odber v Senci a Trnave. Už čoskoro pribudne odberné miesto aj v Šamoríne. Navyše, všetky objednávky môžete zaplatiť pohodlne on-line. 

Akou sladkosťou potešíte počas tohtoročného MDŽ dámy vášho srdca?