Cukrári v Šamoríne

Od 1.05.2021 sme k vám opäť o kúsok bližšie.
 
 
Milý Šamorínčania aj nešamorínčania ????
Pozývame vás do našej novootvorenej cukrárne - CukrariToGo v Šamoríne v OD Kaufland, kde Vám denne od pondelka do nedele radi osladíme deň našimi tortičkami. Koncept malej cukrárne a kaviarne Cukrari ToGo je moderná cukráreň s vlastnou výrobou, výberovou kávou a remeselnou zmrzlinou.

 
 
cukrari_togo_25 (1)
 
 
 
Vždy pozitívne naladený, školený personál a pestrá ponuka sa na vás tešia každý deň 8:00- 20:00. Sme pripravení vyčarovať úsmev a potešiť všetky mlsné jazýčky, aj bezlepku, aj bez laktózy aj tie vegánske. 
 
Cukrari ToGo ponúkajú široké portfólio zákuskov a dezertov (cheesecakes, moderné torty, klasika, bezlepkové, raw & vegan) z ponuky cukrari.sk a skvelú prémiovú kávičku od pražiarov z TripleFive Coffee Roasters či našu vlastnú značku kávy Kofisfera.
 
Okrem našej "klasiky" si na svoje prídu aj milovníci kávy a horúcej čokolády. Pre pravých kávopičov je pripravená stála ponuka balených výberových káv 100% Arabica, ale aj doplnkov ako filtre, mlynčeky a mnoho iného. Do ponuky sme zaradili aj predaj lekárskeho medu Manuka z Nového Zélandu, ktorého blahodárne účinky objavuje čoraz viac ľudí.

 

 
 
cukrari_togo_38 (2)
 
 
A to najlepšie nakoniec. Cukráreň Cukrari ToGo funguje aj ako naše odberné miesto. Znamená to, že vašu online objednávku vám už vieme doručit aj do Šamorína, a to je super. 
 
 
Adresa:
Cukrari ToGo
Kasárenská 18 (OD Kaufland)
93101 Šamorín 

 

 
 
cukrari_togo_12 (1)
 
cukrari_togo_54 cukrari_togo_6