Garanti kvality

Často dostávame otázky, ako sa stíhame venovať výrobe koláčikov, zmrzliny, predaju vlastnej značky kávy, či našim prevádzkam. Či sa fakt, že sme angažovaní nielen do hĺbky, ale aj šírky neodráža na výslednej kvalite našich výrobkov. 

Mať široký záber nie je žiadna sranda a my to dobre vieme. Koordinovať viacero projektov je často neutíchajúci zápas priorít, často veľky objem komunikácie a v neposlednom rade množstvo informácii a dát v ktorých sa treba vedieť rýchlo orientovať.

Aj bujné portfólio býva častým kameňom úrazu a veľkou témou práve vo výrobnej sfére. Či už sa venujete výrobe koláčikov, alebo výrobe veselých ponožiek, šírka portfólia s ktorou idete na trh vám môže pekne skomplikovať život.   

Odpoveďou na tieto otázky je v našom prípade jednoznačne funkčný a kompetentný tím. Tím pozostávajúci z profesionálov vo svojom obore, ktorí majú dostatočné skúsenosti a všetky predpoklady na to aby vedeli zabezpečiť hladký a plynulý priebeh prevádzky podľa dohodnutých štandardov a v požadovanej kvalite. Dovoľte, aby sme vám predstavili neodmysliteľnú časť nášho tímu, našich garantov kvality. 

 

Bez jména (38)

Peter Matuščík

Gelato Chef / Hlavný zmrzlinár

Pôsobí ako technológ pre jednu z najväčších zmrzlinárskych spoločností na svete. Dlhoročné skúsenosti, pravidelná účasť na výstavách, školeniach a seminároch po celom svete mu dodali odvahu pustiť sa do vlastnej značky remeselnej zmrzliny.
 

 

Zuzana Antalíková

Production Manager / Vedúca cukrárenskej výroby

Je spoluzakladateľkou jednej z prvých Raw výrob na Slovensku. Denne zabezpečuje bezproblémový chod na cukrárenskej výrobe, dbá o kvalitu našich výrobkov a spokojnosť našich zamestnancov.

Bez jména (36)
Bez jména (37)

Martin Beniak

Roast Master / Hlavný pražiar

Ku kávovej kultúre sa dostal na svojich cestách po Japonsku a Austrálii.
Proces praženia kávy mu učaroval natoľko, že káva je jeho vášeň. Neustále sa v tejto oblasti vzdeláva a sleduje nové technológie praženia.